شناسایی 47 نوع غذای محلی در کرمانشاه
به گزارش مالزی ارزان، معاون توریستی کرمانشاه از شناسایی 47 نوع غذا و پیش غذا در استان برای جذب توریست اطلاع داد.

میراث آریا: روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، جهانگردی و صنایع دستی استان کرمانشاه،
علی صابر 29 تیرماه 99 گفت: یکی از بخش های جهانگردی، جذابیت غذایی است که می تواند تأثیر بزرگی بر جذب جهانگرد داشته باشد.
او اضافه کرد: یکی از برنامه های این اداره کل، جذب جهانگرد از طریق جاذبه های غذایی است،
به همین دلیل با هماهنگی مسئولان جهانگردی، توانستیم غذاهای محلی هر شهرستان را شناسایی کنیم.
معاون جهانگردی کرمانشاه با اشاره به تنوع غذاهای محلی در کرمانشاه گفت:
47 نوع پیش غذا و غذای محلی در استان شناسایی شد و نحوه تهیه و طبخ آن ها نیز به صورت مکتوب ثبت شد.
او اضافه کرد: درصدد هستیم با استفاده از فضای مجازی و تبلیغات جهانگردی، این غذاها را به عنوان جاذبه جهانگردی معرفی کنیم.
صابر از برنامه ریزی برای برگزاری رویدادهای جهانگردی غذایی اطلاع داد و گفت:
امیدواریم با انتها اپیدمی کرونا بتوانیم این رویدادها را در سطح استان و کشور برگزار کنیم.
او از آنالیز مراحل تهیه یک برنامه تلویزیونی برای معرفی هرچه بهتر غذاهای محلی اطلاع داد و توضیح داد:
در صورت ایجاد تفاهم های نهایی، این برنامه با نام خوش اشتها از شبکه ملی پخش خواهد شد.
منبع: توریسم آنلاین