اسکندر کباب؛ طعم اصیل یک غذای ترکی

به گزارش مالزی ارزان، اسکندر کباب از شناخته شده ترین و قدیمی ترین غذاهای ترکیه است که مزه خاص آن به مذاق کباب دوستان ایرانی نیز خوش آمده است.

اسکندر کباب؛ طعم اصیل یک غذای ترکی

ترکیه مهد غذاهای خوشمزه و لذیذی است که اغلب با طبع ما ایرانی ها جور درمی آید. اسکندر کباب نیز از این غذاهاست که همواره با ماست سرو می گردد و گاهی یک کوفته گوشت هم روی آن قرار داده می گردد. این کباب ترکی خوشمزه را که از معروف ترین غذاها در استانبول است، می توان در منزل هم تهیه کرد. با طرز تهیه اسکندر کباب ترکی با خبرنگاران همراه باشید.

مواد لازم

  • فیله گوشت گاو یا گوسفند 900 گرم
  • پیاز عظیم 2 عدد
  • روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری
  • مرزنگوش خشک 2 قاشق چای خوری
  • پودر فلفل قرمز 2 قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
  • رب گوجه 3 قاشق غذاخوری
  • گوجه 3 عدد
  • فلفل تند سبز خرد شده 2 عدد
  • نان پیتا یا نان معمولی کوچک 6 عدد
  • ماست ساده 500 گرم

طرز تهیه اسکندر کباب ترکی

  • از روز قبل مواد طعم دهنده گوشت را تهیه کنید و بگذارید گوشت تا صبح داخل آنها باقی بماند. برای این کار، پیاز را رنده کنید یا داخل غذاساز بریزید و خرد کنید طوری که تقریبا مایع گردد. پیاز را از یک صافی ریز رد کنید و آبش را داخل یک کاسه غیر فلزی بریزید.
  • گوشت را به صورت ورقه های باریک ببرید. ورقه ها را با گوشتکوب یا با پشت یک قاشق چوبی تا جای ممکن نازک کنید و به صورت مستطیل های تقریبا 4 در 5 سانتیمتری ببرید.
  • آب پیاز را در کاسه عظیمی با مرزنگوش، فلفل قرمز، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. ورقه های گوشت را داخل آن بریزید طوری که همه ورقه ها از مواد پوشیده شوند. سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و آن را داخل یخچال قرار دهید.
  • فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم گردد. برای تهیه سس، روغن زیتون را داخل تابه ای بریزید و تابه را روی شعله متوسط قرار دهید. رب گوجه، پودر فلفل قرمز، کمی نمک و فلفل سیاه را به روغن اضافه نموده و با هم مخلوط کنید. 2 پیمانه آب روی آن بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاید. سپس زیر شعله را کم کنید و اجازه دهید 10 دقیقه دیگر روی شعله باقی بماند.
  • نان را به شکل مربع های کوچک (حدودا 3 سانتیمتر) ببرید و روی سینی فر بگذارید. سپس آنها را 5 دقیقه در فر قرار دهید تا گرم شوند.
  • کمی روغن زیتون کف تابه ای بریزید و ورقه های گوشت را روی شعله زیاد سرخ کنید (برای هر طرف حدوداً دو دقیقه کافی است). مراقب باشید بیش از حد گوشت ها را سرخ نکنید. در گوشه ای از تابه، گوجه های نصف شده و فلفل ها را هم سرخ کنید.
  • وقتی همه چیز آماده شد، اسکندر کباب ترکی را در بشقاب های عظیم یا دیس بچینید. اول از همه نان های گرم شده را کف ظرف بچینید (گوشه ای از ظرف را برای ماست خالی بگذارید). سپس ورقه های گوشت را به همین ترتیب روی نان ها قرار دهید. می توانید برای طعم بیشتر یک قاشق کره آب شده هم روی کباب بریزید. فلفل و گوجه را وسط ظرف یا در گوشه ای از آن بگذارید. سس گوجه تهیه شده را نیز روی کباب بریزید و در آخر، کنار ظرف چند قاشق ماست بریزید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع کباب طرز تهیه کباب ترکی خانگی را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 20 آذر 1399 بروزرسانی: 20 آذر 1399 گردآورنده: malaysianet65.ir شناسه مطلب: 502

به "اسکندر کباب؛ طعم اصیل یک غذای ترکی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اسکندر کباب؛ طعم اصیل یک غذای ترکی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید