طرز تهیه مرغ سوخاری؛ یکی از معروف ترین فست فودهای جهان
به گزارش مالزی ارزان، مرغ سوخاری که اغلب با سیب زمینی سرخ شده و انواع سس سرو می گردد، یکی از فست فودهای بسیار خوشمزه ای است که کمتر کسی دست رد به آن می زند.
مرغ سوخاری چیست؟
مرغ سوخاری یکی از پرطرف دارترین غذاهای مرغی است که از تکه های مرغ و یک لایه آرد روی سطح آن تشکیل شده و در روغن فراوان سرخ می گردد؛ هرچند کسانی که در پی یک وعده غذای لذیذ و در عین حال سالم هستند، می توانند آن را در فر و با کمترین مقدار روغن درست نمایند.
بسیاری از افراد فقط هوادار مرغ سوخاری رستوران ها هستند؛ هرچند طرز تهیه مرغ سوخاری مثل بیرون کار چندان سختی نیست و فقط باید فوت وفن تهیه آن را بدانید؛ ضمن اینکه غذایی که خودتان در منزل تهیه می کنید، به مراتب سالم تر از غذای بیرون خواهد بود. این غذا را می توانید به روش ها و با طعم های مختلف درست نموده و آن را با سبزیجات آب پز یا تنوری میل کنید. علاوه بر این، بسته به ذائقه و سلیقه تان، دست شما برای استفاده از هر قسمت مرغ باز است. در این مقاله شما را با تعدادی از روش های تهیه مرغ سوخاری آشنا خواهیم کرد تا بتوانید یکی از خوشمزه ترین غذاهای عمرتان را درست کنید.
همه چیز درباره مرغ سوخاری:
- طرز تهیه مرغ سوخاری کنتاکی
- طرز تهیه مرغ سوخاری رژیمی
- طرز تهیه مرغ سوخاری در خانه
- طرز تهیه مرغ سوخاری کره ای
- طرز تهیه مرغ سوخاری پولکی
- فیلم طرز تهیه مرغ سوخاری
- تاریخچه مرغ سوخاری
- خواص و مضرات مرغ سوخاری
- طعم مرغ سوخاری
مرغ سوخاری کنتاکی
برای 4 نفر
مواد لازم:
- دو پیمانه آرد چندمنظوره
- دوسوم قاشق غذاخوری نمک
- نصف قاشق غذاخوری آویشن
- نصف قاشق غذاخوری پودر ریحان
- یک سوم قاشق غذاخوری اورگانو
- یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه
- یک قاشق غذاخوری پودر خردل
- سه قاشق غذاخوری پاپریکا
- یک قاشق غذاخوری پودر سیر
- یک قاشق غذاخوری پودر زنجبیل
- یک قاشق غذاخوری فلفل سفید
- یک پیمانه باترمیلک
- یک عدد تخم مرغ بزرگ
- سینه یا ران مرغ به تعداد لازم
طرز تهیه مرغ سوخاری کنتاکی
1. تمامی ادویه ها (نمک، آویشن، پودر ریحان، اورگانو، فلفل سیاه، پودر خردل، پاپریکا، پودر سیر، پودر زنجبیل، فلفل سفید) را با هم مخلوط کنید.
2. آرد چند منظوره را به این مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
3. در ظرف دیگری باترمیلک و تخم مرغ را بریزید و با چنگال یا همزن دستی مخلوط کنید.
4. تکه های مرغ را که پوست کنده اید، به مخلوط باترمیلک و تخم مرغ اضافه کنید و اجازه دهید که برای 20 تا 30 دقیقه در آن استراحت نمایند.
5. سپس مرغ ها را از این مخلوط درآورید و بگذارید تا مایع اضافی از آن جدا گردد.
6. در ادامه تکه های مرغ را به طور کامل در مخلوط آرد و ادویه بغلطانید تا همه جای آن را بپوشاند. بعد آن را تکان دهید تا آرد اضافی آن بریزد.
7. مرغ ها را روی یک کاغذ روغنی قرار دهید تا برای 20 تا 30 دقیقه بماند.
8. در تابه ای مقدار زیادی روغن بریزید و حرارت آن را زیاد کنید تا حسابی داغ گردد؛ سپس حرارت را کم کنید.
9. در ادامه مرغ ها را در روغن غوطه ور سرخ کنید که مدت زمان سرخ شدن و پختن هر تکه مرغ حدود 15 تا 20 دقیقه طول می کشد.
10. مرغ ها را پس از سرخ شدن در روغن، در یک صافی یا آبکش فلزی قرار دهید تا روغن اضافه شان گرفته گردد.
11. با این روش، طرز تهیه مرغ سوخاری بدون پودر سوخاری را یاد گرفتید که وقتی آن را درست کنید، بعید است کسی تفاوت آن را مرغ تهیه شده با پودر سوخاری متوجه گردد.
مرغ سوخاری رژیمی
مواد لازم:
- سه عدد ساق پای مرغ
- یک عدد تخم مرغ
- یک بسته بیسکویت ترد نمکی
- یک قاشق چای خوری پودر سیر
- دو قاشق غذاخوری ماست
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نصف قاشق چای خوری فلفل (دلخواه)
طرز تهیه مرغ سوخاری رژیمی
1. علاوه بر ساق پا می توانید از سایر قسمت های مرغ نیز بهره ببرید؛ ضمن اینکه حتما پوست آن را بگیرید.
2. ماست و تخم مرغ را در یک زیپ لاک بریزید و خوب تکان دهید تا مخلوط شوند؛ در صورت نداشتن زیپ لاک می توانید این ماده را در هر ظرفی مخلوط کنید. علت استفاده از زیپ لاک برای این است که بعدا می توانید مرغ را در آن بغلطانید و احتیاجی به کثیف کردن چند ظرف نیست.
3. بیسکویت ترد و پودر سیر و فلفل (اگر می خواهید غذای تند و اسپایسی داشته باشید) را در زیپ لاک دیگری بریزید و خوب بکوبید تا پودر شوند یا برای راحتی بیشتر می توانید آن ها را در غذاساز یا آسیاب پودر کنید. یادتان باشد که بیسکویت ها نباید خیلی پودر شوند؛ زیرا با دانه های درشت تر بیسکویت، مرغ کرانچی تری خواهید داشت.
4. تکه های مرغ را یکی یکی در مخلوط ماست و تخم مرغ بزنید و بعد در پودر بیسکویت بغلطانید.
5. در سینی فر یک ورق کاغذ روغنی بیندازید و تکه های مرغ را در سینی بچینید.
6. فر را از 20 دقیقه قبل روی 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا گرم گردد.
7. روی مرغ ها را با برس روغن بمالید یا می توانید روغن را روی آن ها اسپری کنید. بعلاوه این غذا را می توانید بدون هیچ روغنی هم درست کنید؛ هرچند که سطح روی آن طلایی خوش رنگ نخواهد شد.
8. سینی را در فر قرار دهید تا مرغ ها مغزپخت و سوخاری شوند.
9. این غذا را می توانید همراه سیب زمینی سرخ نموده، لیموی تازه و یک سس خوشمزه سرو کنید.
نکات تهیه مرغ رژیمی
- برای درست کردن این غذا می توانید مقدار مواد اولیه را متناسب با تعداد اعضای خانواده تان تنظیم کنید.
- برای اینکه مرغ ها طعم بهتری بگیرد، می توانید آن ها را در مایه ماست و تخم مرغ بریزید و برای چند ساعت در یخچال استراحت بدهید.
- این مرغ سوخاری خوشمزه رژیمی، گوشتی آبدار و کاوری ترد و تند دارد.
مرغ سوخاری در خانه
مواد لازم:
- دو عدد تخم مرغ
- 6 تکه سینه یا ران مرغ
- یک پیمانه آرد سفید
- زعفران دم نموده، نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
- یک پیمانه پودر کنتاکی یا پودر سوخاری
- روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
طرز تهیه مرغ سوخاری در خانه
1. ابتدا پوست مرغ را بگیرید و آن را بشویید. بخش هایی از تکه های مرغ را با چاقو سوراخ کنید تا بعدا مغزپخت گردد.
2. سپس تکه های مرغ را همراه آب در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید و وقتی برای چند دقیقه جوشید، کف روی آب را از قابلمه خارج کنید.
3. یک عدد پیاز و چوب دارچین و یک تکه هویج را در قابلمه بریزید و بگذارید که تکه های مرغ برای حدود 20 دقیقه نیم پز شوند.
4. در این مرحله مرغ ها را از قابلمه بیرون بیاورید و بگذارید تا خنک شوند.
5. در یک ظرف، پودر کنتاکی یا پودر سوخاری و در ظرف دیگری آرد سفید بریزید. دو عدد تخم مرغ را نیز در یک کاسه بریزید و مقداری زعفران دم نموده غلیظ به آن اضافه کنید و با چنگال بزنید تا تخم مرغ از حالت لختگی درآید.
6. مرغ ها را ابتدا در آرد سفید خوب بغلطانید تا کاملا با آرد پوشیده شوند و بعد آن ها را در تخم مرغ بزنید.
7. در آخر هم تکه های مرغ را در پودر کنتاکی بزنید و بگذارید تا برای 20 دقیقه استراحت نمایند و بعد آن ها را در روغن داغ غوطه ور با حرارت ملایم قرار دهید تا هر طرف مرغ حدود 10 دقیقه سرخ گردد.
8. بعد از سرخ شدن، آن ها را روی یک دستمال قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته گردد.
نکات تهیه مرغ سوخاری در خانه
- مرغ سوخاری را می توانید در فر نیز تهیه کنید. به این ترتیب که پس از غلطاندن در آرد سفید، تخم مرغ و پودر کنتاکی، آن را در سینی فر بچینید و کمی روغن روی آن اسپری کنید یا با برس روغن بمالید. روی آن را فویل بکشید و برای یک یا 1.5 ساعت در فر قرار دهید. در نهایت هم فویل را بردارید، گریل را روشن کنید و اجازه دهید تا روی آن برای پنج دقیقه طلایی گردد.
مرغ سوخاری کره ای
جوجه یانگنیوم (Yangnyeom Chicken) همان مرغ سوخاری کُره ای است که با سس شیرین و تند گوچوجانگ، سیر، شکر و سایر ادویه ها مزه دار می گردد.
مواد لازم:
- 1.5 کیلو مرغ (هر بخش از مرغ که دوست دارید)
- دو قاشق چای خوری زنجبیل رنده شده
- یک قاشق چای خوری نمک دریا
- نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه آسیاب شده
- یک پیمانه نشاسته سیب زمینی یا نشاسته ذرت
سس مرغ سوخاری کره ای:
- سه قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی (کچاپ)
- دو قاشق غذاخوری رب فلفل کره ای (گوچوجانگ)
- یک چهارم پیمانه عسل
- یک چهارم پیمانه شکر قهوه ای
- دو قاشق غذاخوری سس سویا
- دو قاشق غذاخوری سیر خوردشده
- یک قاشق غذاخوری روغن کنجد
طرز تهیه مرغ سوخاری کره ای
1. زنجبیل رنده شده یا پودر زنجبیل، نمک و فلفل سیاه را به خوبی ترکیب نموده و مرغ را با آن مزه دار کنید. سپس تکه های مرغ را در نشاسته ذرت یا نشاسته سیب زمینی فرو کنید تا تمام سطح آن را بپوشاند.
2. در تابه ای عمیق، مقدار زیادی روغن بریزید و اجازه دهیدحسابی داغ گردد.
3. تکه های مرغ را به تدریج در روغن داغ قرار دهید و بسته به مقدار مرغ، آن را برای سه تا پنج دقیقه سرخ کنید.
4. پس از سرخ شدن مرغ ها، آن ها را روی کاغذ روغنی یا دستمال آشپزخانه قرار دهید.
5. وقتی همه مرغ ها را سرخ کردید، مواد اضافه داخل روغن را با یک کفگیر درآورید.
6. دوباره روغن را داغ کنید و مجددا تکه های مرغ را در روغن سرخ کنید تا رویه آن طلایی و ترد گردد.
7. سرخ شدن مجدد مرغ ها بین دو تا سه دقیقه طول می کشد.
8. در تابه دیگری سس مرغ سوخاری را تهیه کنید. مواد اولیه این سس را در تابه بریزید و آن را روی حرارت ملایم هم بزنید و وقتی شروع به حباب زدن کرد، آن را از روی حرارت بردارید.
9. مرغ هایی را که دوبار سرخ نموده اید، در کاسه ای بزرگ قرار دهید و سس مخصوص داغ را روی آن بریزید و به آرامی با هم مخلوط کنید؛ هرچند می توانید سس را به صورت جداگانه در کنار مرغ سوخاری سرو کنید.
مرغ سوخاری پولکی
مرغ سوخاری پولکی یا مرغ استریپس به خاطر حالت ترد و پولکی روی سطحش، جذابیت خاص خود را دارد و با اینکه شاید فکر کنید طرز تهیه مرغ سوخاری بدون فر سخت باشد؛ در اینجا خواهید دید که به راحتی می توانید این غذای خوشمزه را در رژیم غذایی خود وارد کنید. این غذای فوری از فیله سینه مرغ تهیه می گردد که باید در آرد غلطانده و همچون شنسیل در روغن داغ درست گردد.
مواد لازم:
- نیم کیلو فیله مرغ
- نیم کیلو آرد سفید
- یک عدد پیاز میانه
- فلفل سیاه، سفید و قرمز به مقدار لازم
- نمک، پاپریکا، آویشن، زنجبیل، پودر سیر، پودر پیاز به مقدار لازم
- یک ظرف آب یخ
طرز تهیه مرغ سوخاری پولکی
1. یک عدد پیاز خلالی و مقداری نمک و فلفل و پودر سیر را با هم مخلوط و فیله های مرغ را با آن مزه دار کنید و برای دو ساعت یا بیشتر در یخچال قرار دهید تا مرغ حسابی طعم بگیرد.
2. نمک، پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه، سفید و قرمز و آرد را در ظرف گودی بریزید و مخلوط کنید. به جای نمک می توانید از یک یا دو عدد عصاره مرغ یا گوشت بهره ببرید.
3. ظرف بزرگی حاوی آب و یخ را کنار دست تان قرار دهید. علاوه بر این، یک انبر آشپزی و یک ظرف تمیز نیز داشته باشید.
4. در این مرحله هم می توانید از سرخ کن بهره ببرید و هم اینکه یک شیرجوش را روی حرارت بگذارید و در آن روغن بریزید.
5. یک فیله مرغ را با انبر بردارید، در مخلوط آرد بزنید و بعد در آب سرد فرو کنید و مجددا در آرد بغلطانید.
6. این کار را برای دو یا سه بار تکرار کنید و در مرحله آخر فیله را در آرد بزنید و با دست فشرده کنید. به عبارتی، فیله مرغ را در حالی که مقدار زیادی آرد اطرافش است، بین دو دست تان قرار دهید و با حرکت سریع و دورانی و خلاف جهت هم، فیله را در دست بچرخانید و فشار دهید تا آرد شبیه پولک گردد.
7. فیله ها را در روغن داغ و شناور برای دو تا سه دقیقه سرخ کنید تا مغز پخت گردد؛ یادتان باشد که در صورت پخت بیشتر، فیله ها خشک و سفت می شوند.
8. اگر تعداد فیله ها زیاد باشد، پس از مدتی آرد دور فیله ها در روغن ته نشین می گردد که در این صورت باید روغن را صاف نموده و مجددا بهره ببرید.
9. این غذا را با سیب زمینی سرخ نموده و سس تارتار یا هر سس دلخواهی سرو کنید.
نکات تهیه مرغ سوخاری پولکی
- فیله های مرغ را می توانید از یک یا دو روز جلوتر طعم دار نموده و در یخچال نگهداری کنید.
- این فیله های کریسپی با سس سیر یا سس تارتار حسابی می چسبد. برای این منظور می توانید دو قاشق غذاخوری سس مایونز، دو قاشق غذاخوری ماست چکیده، یک قاشق غذاخوری سس فرانسوی، چهار عدد خیارشور رنده شده، دو قاشق غذاخوری آب لیموی تازه، دو حبه سیر رنده شده، ادویه (فلفل سیاه و سفید و قرمز، پودر سیر و پودر آویشن) را با هم مخلوط کنید و یک ساعتی در یخچال بگذارید تا طعم ها به خورد هم بروند.
فیلم طرز تهیه مرغ سوخاری
تاریخچه مرغ سوخاری
بسیاری از افراد مرغ سوخاری را فست فودی آمریکایی می دانند؛ هرچند این غذا ریشه اروپایی دارد. در واقع اروپایی ها و به طور خاص اهالی اسکاتلند در قرون وسطا، مرغ را در روغن فراوان سرخ می کردند و بدون هیچ چاشنی خاصی می خوردند. با مهاجرت بسیاری از اسکاتلندی ها به آمریکا در اواخر قرن هجدهم، این سبک سنتی طبخ مرغ نیز به آمریکا رسید.
با این حال، آنچه که امروزه به عنوان مرغ سوخاری می شناسیم، ابداع بردگان آفریقایی است که مواد طعم دار را به مرغ اضافه کردند و باعث روی کار آمدن یک غذای نو در جنوب آمریکا شدند؛ اما این انتها ماجرا نبود و عرضه مرغ سوخاری مقرون به صرفه قیمت در صنعت فست فود آمریکا، محبوبیت این غذا را به فراتر از مرزهای آمریکا برد. کشورهای دیگر نیز با اضافه کردن خلاقیت خود، مدل های مختلفی از مرغ سوخاری کُره ای، تایوانی، ژاپنی، اندونزیایی و... را به وجود آوردند.
تاریخچه مرغ سوخاری کنتاکی
مرغ سوخاری کنتاکی (Kentucky Fried Chicken) که با نام اختصاری کی اف سی (KFC) در جهان شناخته می گردد، به عنوان یک کسب وکار کوچک به وسیله کلنل هارلند سندرز در شهر کوربین استان کنتاکی آمریکا در سال 1952 شروع به کار کرد. تا پیش از این تصور می شد که همبرگر برای همواره در بازار فست فود حکمرانی کند؛ اما سندرز توانست مرغ سوخاری را در این صنعت به چنان محبوبیتی برساند که امروزه در منوی بیشتر رستوران های فست فود جای مهمی دارد.
سندرز در سال 1930 مدیریت یک پمپ بنزین را به عهده گرفت و توانست یکی از اتاق های فروشگاه کنار پمپ بنزین را به عنوان یک سالن غذاخوری کوچک برای سرو غذاهایی مانند ژامبون خرگوش و استیک راه اندازی کند. او در سال 1934 شروع به فروش مرغ سوخاری کرد و تا سال 1936 به حدی پیروز بود که لقب افتخاری کلنل را از فرماندار استان کنتاکی دریافت کرد.
سندرز در سال 1940 پس از خرید یک متل، آن را کافه سندرز نامید. از آنجا که سوخاری شدن مرغ ها در تابه زمان بر بود و سرخ کردن آن ها نیز باعث خشک شدن مرغ می شد، او در نهایت یک اجاق بخارپز فشاری خرید و با کمی تغییرات، آن را به یک سرخ کن فشاری تبدیل کرد.
کافه سندرز یک رستوران بین راهی بود و معمولا به مسافران خدمات رسانی می کرد. تا اینکه در سال 1955 به علت ساخت بزرگ راه بین استانی از نزدیکی کوربین کنتاکی، او مجبور به فروش املاک خود شد. او به جز حقوق بازنشستگی اش، منبع عایدی دیگری نداشت و از همین رو تصمیم گرفت فرمول ادویه سری و همین طور سرخ کن های اختصاصی اش را همراه خود به شهرهای مختلف آمریکا ببرد و ایده مرغ سوخاری خود را بین رستوران داران بازاریابی کند.
او به این کار ادامه داد تا اینکه در سال 1952 دستورالعمل ویژه اش را در اختیار مالک بزرگ ترین رستوران سالت لیک سیتی در استان یوتا گذاشت. این محل نقطه عطف بزرگی در روند کاری سندرز بود؛ زیرا یک نقاش ساختمان که مشغول تعویض تابلوی این رستوران بود، نام مرغ سوخاری کنتاکی را روی این غذا گذاشت که با استقبال سندرز روبرو شد. کی اف سی توانست از یک فست فود ساده به نمادی فرهنگی تبدیل گردد؛ به طوری که بسیاری سندرز یا همان کلنل و غذایش را بخش جدایی ناپذیری از تاریخ فرهنگی آمریکا به حساب می آورند.
خواص و مضرات مرغ سوخاری
مرغ سوخاری که در روغن سرخ می گردد، بیشتر از آنکه برای بدن مفید باشد، ضرر دارد؛ اما اگر همین مرغ را در فر درست کنید، بی شک غذایی رژیمی و بسیار سالم تر خواهید داشت و پس از خوردن آن، عذاب وجدان نمی گیرید.
سرخ شدن مرغ در روغن باعث از بین رفتن بخش زیادی از ویتامین های آن، به خصوص اسیدهای آمینه و ویتامین های گروه B و همین طور اکسیدشدن بعضی اسیدهای چرب آن می گردد و امکان جذب پروتئین مرغ کاهش می یابد.
هر 179 گرم سینه مرغ سوخاری حاوی 460 کیلوکالری است که این مقدار با توجه به میانه احتیاج افراد به کالری، حدود 23 درصد از کل کالری یک روز را تشکیل می دهد. این مقدار مرغ سوخاری دارای 4.5 گرم اسیدهای چرب ترانس است که برای بدن ضرر دارد و تا حد ممکن باید آن را از رژیم غذایی حذف کرد؛ چراکه عامل بروز بیماری های متعددی نظیر انواع سرطان و بیماری های قلب و عروق به شمار میرود. مقدار کلسترول موجود در آن نیز 130 میلی گرم است.
پودر سوخاری که روی سطح مرغ قرار می گیرد؛ در اثر حرارت زیاد روغن، به رنگ قهوه ای درمی آید و ماده ای سمی به نام آکریلامید فراوری می گردد که به مرور زمان به نارسایی و اختلال کبد می انجامد. بعلاوه این ماده روی DNA اثر می گذارد و در بروز سرطان، ناباروری، انواع عفونت ها، تضعیف سیستم ایمنی و... تاثیر دارد.
جالب است بدانید که خمیر سوخاری دور مرغ از جذب روغن به داخل غذا جلوگیری نموده و تاحدودی ارزش تغذیه ای آن را حفظ می نماید. علاوه بر این، اگر در زمان خوردن غذا، لایه سوخاری را از روی مرغ جدا کنید، کالری کمتری دریافت می کنید و غذای سالم تری را نوش جان خواهید کرد.
طعم مرغ سوخاری
مرغ سوخاری یکی از خوشمزه ترین فست فودهایی است که شکل و بوی آن اشتهای هر کسی را باز می نماید؛ اصلا تصور به دندان کشیدن یک تکه مرغ سوخاری با آن همه ادویه و حالت ترد و کریسپی، حسابی وسوسه انگیز است؛ به ویژه که با سیب زمینی و کلی سس نیز همراه باشد. حالا که طرز تهیه مرغ سوخاری را می دانید، می توانید آن را به راحتی برای وعده ناهار یا شام تدارک ببینید و لذت صرف یک فست فود اشتهابرانگیز و سالم را نصیب اعضای خانواده تان کنید.
با ارائه این مقاله از خبرنگاران قصد داشتیم شما را با طرز مرغ سوخاری خوشمزه و فوت وفن آن آشنا کنیم؛ هرچند شاید تا به اینجای کار هوس تهیه این فست فود لذیذ را نموده باشید؛ پس دست به کار شوید و ضمن پخت یکی از برترین غذاهای جهان، از روند آن عکاسی کنید و با تگ کردن خبرنگاران در اینستاگرام (@)، عکس های خود را برای ما ارسال کنید. اگر هم تا به امروز پیروز به طبخ این غذا شده اید و در آن تبحر دارید یا مرغ سوخاری را به شیوه دیگری تهیه می کنید؛ در زیر همین مقاله از تجربه های خود برای ما بگویید.
پرسش های متداول
برای مرغ سوخاری خانگی به چه موادی احتیاج است؟
برای تهیه مرغ سوخاری خانگی به تخم مرغ، سینه یا ران مرغ، آرد سفید، زعفران، پودر کنتاکی یا پودر سوخاری و روغن سرخ کردنی احتیاج دارید.
مرغ سوخاری پفکی چطور تهیه می گردد؟
مرغ ها را داخل آرد سفید بغلتانید، به گونه ای که تمام مرغ آغشته به آرد گردد. سپس، آن ها را داخل تخم مرغ و سپس، پودر سوخاری بزنید. این عمل را می توانید دو بار تکرار کنید تا مرغ سوخاری برشته تری داشته باشید. در نهایت آن ها را در روغن غوطه ور سرخ کنید.
منبع: کجارو / donyak.com / الو دکتر / hidoctor.ir / cafechokolat.ir / mykoreankitchen.com / irancook.ir / cheftayebeh.ir / زومیت