روش تهیه دلمه خیار خوش طعم و عالی

به گزارش مالزی ارزان، در این مطلب دستوالعمل تهیه دلمه خیار را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

روش تهیه دلمه خیار خوش طعم و عالی

به گزارش ، دلمه خیار را با روش متفاوتی طبخ می کنیم. مواد اصلی این غذا خیار و گوشت هستند که با هم طعم عالی را بوجود می آورند.

خیار سالادی 9 عدد

گوشت چرخ نموده 1 پیمانه

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز و فلفل سیاه نصف قاشق مرباخوری

نمک 1/5 قاشق غذاخوری

پیاز 1 عدد

سیر 3 حبه خرد شده

بلغور 2 قاشق غذاخوری

برنج دانه گرد 1 پیمانه سرخالی

کره 100 گرم

* شوید خشک و نعنا و پیازچه از هر کدام به میزان دلخواه

* شوید خشک و نعنا و پیازچه از هر کدام به میزان دلخواه (من از هر کدوم 1 قاشق غذاخوری ریختم)

ابتدا خیار ها را شسته و داخل آن ها را با وسیله ای که داخل تصویر می بینید خالی می کنیم. پیاز و سیر را با کره داخل قابلمه تفت داده و کمی زردچوبه بزنید و تفت بدهید تا رنگ آن طلایی گردد گوشت را اضافه نموده و تفت بدهید نمک و فلفل و فلفل سیاه و رب را اضافه کنید و خوب هم بزنید و سپس برنج و بلغور و سبزی های خشک راو اضافه نموده

و کمی که تفت خورد از روی حرارت بردارید و داخل خیار ها را با این مواد پر کنید و داخل قابلمه مرتب بچینید و کمی آب بریزید که مغز پخت شوند و در آخر اگر مثل من چرب و چیلی دوست دارید روی آن روغن مایع بریزید.

اگر ترش مزه دوست دارید می توانید به جای آب خالی که برای پخت روی خیار ها می ریزید. سماق را نیم ساعت قبل داخل آب ولرم خیس کنید و صاف نموده و ته نشین که شد + 1 قاشق رب گوجه روی آن بریزید. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید خیلی خوشمزه است.

منبع: پارس ناز

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 21 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: malaysianet65.ir شناسه مطلب: 94

به "روش تهیه دلمه خیار خوش طعم و عالی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روش تهیه دلمه خیار خوش طعم و عالی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید