طرز تهیه دسر پودینگ انبه؛ دسر دلچسب تابستانی طرز تهیه دسر پودینگ انبه؛ دسر دلچسب تابستانی

به گزارش مالزی ارزان، از بین دسرهای تابستانی، دسرهایی که با انبه درست می شوند، بیشترین محبوبیت و طرف دار را دارند. اگر در این روزهای گرم تابستان قصد برگزاری یک مهمانی خاص را دارید، انواع مختلف دسر انبه که با بیسکویت، پوره انبه یا انبه یخ زده درست می شوند می تواند انتخابی ایده آل برای پذیرایی باشد.

طرز تهیه دسر پودینگ انبه؛ دسر دلچسب تابستانی طرز تهیه دسر پودینگ انبه؛ دسر دلچسب تابستانی
دسر پودینگ انبه، مغذی و پرخاصیت

پودینگ انبه خنک و لطیف و بعلاوه پاناکوتای انبه با بافتی کرمی و دلچسب از دسرهای فوق العاده عالی هستند که هیچ کس نمی تواند به آن ها نه بگویید.

در این مقاله از خبرنگاران طرز تهیه دسر پودینگ انبه و پاناکوتای انبه را به شما آموزش خواهیم تا سفره ای رنگین و هوس برانگیز برای مهمان هایتان بچینید.

جدول اطلاعات دسر پودینگ انبه:

میزان کالری در هر 100 گرم110 کالری
زمان لازم برای آماده سازی15 دقیقه
زمان لازم برای پخت5 دقیقه
تعداد نفرات12 نفر
درجه سختیآسان

طرز تهیه دسر پودینگ انبه؛ دسر دلچسب تابستانی

پودینگ انبه یک دسر دلچسب و تابستانی است که طبعی خنک و خواصی فراوان دارد. این دسر خوشمزه را می توانید متناسب با ذائقه خود درست کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.

پودینگ انبه یک دسر خنک و انرژی زا برای روزهای گرم تابستان

ما در ادامه طرز تهیه دسر پودینگ ساده، اما شیک و مجلسی را به شما آموزش می دهیم. برای درست کردن این دسر به مواد زیر احتیاج خواهید داشت:

کرم کارامل2 بسته
شیر2 لیوان
انبه تازه4 عدد
بستنی انبه خانواده1 بسته

طرز تهیه مرحله به مرحله:

مرحله اول: برای درست کردن پودینگ انبه مجلسی، اول کرم کارامل را در یک قابلمه با شیر مخلوط نموده و روی حرارت ملایم قرار دهید. ترکیب را مرتب هم بزنید تا به جوش آید. پس از به جوش آمدن ترکیب کرم کارامل و شیر، آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا در دمای محیط خنک گردد.

پودینگ انبه، یک دسر ساده و شیک برای دور همی های تابستانی

مرحله دوم: در این فاصله انبه را پوست گرفته و آن را خرد کنید. پس از خنک شدن ترکیب کرم کارامل و شیر، بستنی و انبه خرد شده را با آن ترکیب نموده و در مخلوط کن با هم میکس کنید تا پودینگ شما یکدست و یکنواخت گردد.

مرحله سوم: به همین سادگی پودینگ انبه آماده شده است. آن را در ظرف های سرو بریزید و با اسلایس های نازک انبه و خامه فرم گرفته دیزاین نموده و سرو نمایید.

طرز تهیه دسر پاناکوتای انبه

پاناکوتا، یکی از دسرهای بسیار پرطرفداری است که اخیراً بسیار ترند شده است. اصالت این دسر، ایتالیایی است و از ترکیب پوره میوه با خامه و ژلاتین تهیه می گردد. پاناکوتا بافتی شبیه به پودینگ دارد. شما می توانید این دسر لذیذ را با پوره میوه های مختلف درست کنید، اما یکی از مجذوب کننده ترین و خوش طعم ترین رسپی های پاناکوتا، دسر پاناکوتای انبه است که در ادامه طرز تهیه آن را یاد خواهید گرفت.

پاناکوتای انبه یک دسر ایتالیایی شیک و مجلسی

اول جدول مشخصات این دسر را آنالیز کنیم:

میزان کالری در هر 100 گرم120 کالری
زمان لازم برای آماده سازی20 دقیقه
زمان لازم برای پخت10 دقیقه
تعداد نفرات6 نفر
درجه سختیآسان

اگر دوست دارید یک پذیرایی خاص از دوستانتان داشته باشید که تا مدت ها هنر دست شما نقل مجلسشان باشد، درست کردن دسر پاناکوتای انبه برترین راه چاره است.

برای درست کردن این دسر تنها به 9 قلم ماده اولیه احتیاج دارید که عبارت اند از:

پودر ژلاتین1 قاشق چای خوری
آب سرد1 قاشق سوپ خوری
شیر1 لیوان و نیم
خامه صبحانه125 گرم
شکر50 گرم
پوست لیموترش رنده شده1 قاشق چای خوری
وانیل1.4 قاشق چای خوری
انبه400 گرم
لیموترش1 عدد

طرز تهیه مرحله به مرحله پاناکوتای انبه:

مرحله اول: برای درست کردن پاناکوتا با انبه اول پوره انبه را درست کنید. پس ابتدا انبه ها را شسته و پوست بگیرید و در میزان های ریز خرد نمایید. انبه های خرد شده را به همراه 30 گرم شکر در یک قابلمه بریزید. حالا آب لیموترش را گرفته و نیمی از آن را به ترکیب شکر و انبه بیفزایید. این ترکیب را روی شعله ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا انبه ها کمی نرم شوند و شکر نیز آب گردد.

حالا با استفاده از گوشتکوب برقی مواد داخل قابلمه را کامل میکس کنید. البته می توانید از غذاساز نیز برای میکس کردن مواد استفاده نمایید.

پوره کردن انبه با گوشت کوب برقی

مرحله دوم: در ادامه یک قابلمه تمیز بردارید و خامه صبحانه را داخل آن بریزید و روی حرارت بگذارید. خامه را هم بزنید تا آرام آرام به جوش آید و قل بزند. سپس شیر و شکر به جای مانده را به همراه وانیل داخل خامه بریزید و مواد را هم بزنید تا با هم ترکیب شده و صاف و یکدست شوند.

مرحله سوم: پوره انبه را که در ابتدای کار تهیه نموده بودید به ترکیب شیر و خامه افزوده و آن ها را با هم مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند. پس از این که ترکیب صاف و یکدست شد، قابلمه را از روی شعله بردارید.

مرحله چهارم: اکنون نوبت ژلاتین رسیده، آن را در یک کاسه ریخته و آب سرد را روی آن بریزید و هم بزنید تا پودر ژلاتین حالت اسفنجی به خود بگیرید. سپس کاسه را روی بخار کتری بگذارید و ترکیب ژلاتین و آب را هم بزنید تا ذرات ژلاتین کامل در آب حل شوند.

مرحله پنجم: در نهایت برای تهیه پاناکوتای انبه، ژلاتین بنماری شده را در ترکیب پوره انبه و شیر و خامه ریخته و با استفاده از همزن دستی مواد را با هم میکس کنید.

ریختن پاناکوتای انبه در ظرف سرو

پاناکوتای انبه را در ظرف سرو بریزید و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و سفت گردد. می توانید این دسر را به صورت تک نفره در لیوان سرو کنید یا همه مواد را در یک قالب ریخته و سرو کنید.

قبل از سرو از پوست لیمو رنده شده روی دسر پاناکوتای انبه بریزید و با استفاده از انبه و توت فرنگی آن را تزیین نموده و نوش جان کنید.

فوت وفن های خاص طرز تهیه دسر انبه

  • توجه داشته باشید که غلظت پودینگ انبه به میزان شیر آن بستگی دارد. اگر دوست دارید که پودینگ انبه رقیق تر باشد میزان شیر را در ترکیبات آن کمی بیشتر کنید.
  • اگر دوست دارید که پودینگ انبه طعم و مزه خاصی داشته باشد، می توانید میزان کمی وانیل، پودر هل یا پودر دارچین به ترکیبات آن بیفزایید.
پاناکوتای انبه یک دسر لذیذ و پرطرف دار
  • به جای پوست رنده شده لیمو در تزیین پاناکوتای انبه می توانید از شکلات رنده شده یا پودر نارگیل بهره ببرید.
  • در تهیه دسر پودینگ انبه و پاناکوتای انبه به جای انبه تازه می توانید از انبه یخ زده نیز استفاده نمایید.

خواص انبه

انبه، میوه ای گرمسیری و خوشمزه با طعمی دلچسب و عطری دل انگیز، سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های مختلف است که فواید بسیاری برای سلامتی بدن دارد.

بعضی از خواص شگفت انگیز انبه عبارت اند از:

  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • حفظ سلامت پوست
  • تقویت دستگاه گوارش و یاری به هضم غذا
  • مؤثر برای لاغری و کاهش وزن
  • حفظ سلامت پوست
  • تقویت حافظه
  • افزایش انرژی
  • سم زدایی بدن

در آخر؛ با انبه انواع دسر خوشمزه درست کنید!

با طرز تهیه دو دسر خوشمزه و پرطرف دار پودینگ انبه و پاناکوتای انبه، سفره تابستانی شما رنگ و لعابی خاص به خود خواهد گرفت. این دسرهای شیک و مجلسی با طعمی دلچسب و بافتی دلنشین را به راحتی و با مواد اولیه ساده در منزل تهیه کنید تا زینت بخش مهمانی ها و دورهمی های شما باشند.

پاناکوتای انبه، یک دسر ایتالیایی متفاوت

اگر در پی دسری خوشمزه، شیک و مغذی هستید، پودینگ انبه و پاناکوتای انبه را امتحان کنید و از هنر آشپزی خود لذت ببرید.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 18 بهمن 1403 بروزرسانی: 18 بهمن 1403 گردآورنده: malaysianet65.ir شناسه مطلب: 1593

به "طرز تهیه دسر پودینگ انبه؛ دسر دلچسب تابستانی طرز تهیه دسر پودینگ انبه؛ دسر دلچسب تابستانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر پودینگ انبه؛ دسر دلچسب تابستانی طرز تهیه دسر پودینگ انبه؛ دسر دلچسب تابستانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید