طرز تهیه شیرینی ناپلئونی؛ در خانه دست به کار شوید!
به گزارش مالزی ارزان، اگر می خواهید برای عید شیرینی تازه و دست پخت خود روی میزتان باشد، خبرنگاران زندگی به شما یاری می نماید که با بهترین روش یک تجربه پیروز شیرینی پزی در عید سال جاری داشته باشید.
با ما همراه باشید و با تور ایتالیا ارزان از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.
مواد مورد احتیاج
- خمیر هزارلای آماده 1 بسته
- پودر شکر 3 قاشق غذاخوری
- خامه 2 پیمانه
- سفیده تخم مرغ 1 عدد
- وانیل مایع 1 دوم قاشق چای خوری
- پودر شکر یا پودر قند برای روی شیرینی
طرز تهیه
1. بهتر است قبل از دست به کار شدن ابتدا فر را روشن کنید تا گرم گردد.
2. دور تا دور خمیر هزارلا را با کاتر ببرید.
3. سپس آن را با کاتر از وسط دو نیم کنید و هر دو قسمت خمیر را به همراه خمیرهایی که از کنارش بریدید داخل سینی فر با دمای 400 درجه فارنهایت که از قبل گرم شده به مدت 7 الی 10 دقیقه قرار دهید، تا خمیر کاملا بالا بیاد و لایه به لایه گردد .
4. دمای فر را پایین آورید و به مدت 20 تا 25 دقیقه در دمای 185 درجه فارنهایت فر قرار دهید تا روی خمیر کمی طلایی گردد.
5. وقتی که از فر بیرون آوردید صبر کنید تا کاملا خنک شوند. نان این شیرینی خیلی ترد و شکننده است.
6. در این فاصله خامه وسط و روی شیرینی را آماده کنید.
7. خامه را با پودر شکر و وانیل مخلوط کنید و با هم زن برقی یکدست کنید. بهتر است ظرف و سر هم زن را به مدت 10 دقیقه در فریزر قرار دهید تا بر اثر سرما هنگام هم زدن ، خامه زودتر فرم گیرد.
8. یک عدد سفیده تخم مرغ را جداگانه هم بزنید تا پف کند و هنگام فرم دریافت خامه، تخم مرغ را به آن اضافه کنید.
9. برای درست کردن شیرینی هر دو تیکه خمیر پخته شده و آماده شده را توسط چاقو به دو لایه تقسیم کنید .
10. لایه رویی را که پف بیشتری دارد با فشار ضربه های چاقو پف آن بگیرید و از خرده های ایجاد شده توسط ضربه چاقو، برای تزیین خود شیرینی استفاده کنید .
11. این شیرینی را می توانید دو لایه، سه لایه و حتی چهار لایه درست کنید. ولی به دلیل تردی زیاد این شیرینی و متلاشی نشدن هنگام میل کردن ترجیح به دو لایه درست کردن آن است. می توانید برای لایه میانی این شیرینی بجای خامه از کرم وانیل هم بهره ببرید.
در این زمینه بخوانید:
طرز تهیه قهوه فوری خانگی بدون دستگاه
طرز تهیه سس قارچ؛ جذاب و پرکالری
12. حالا لایه اول نان را به یاری چاقو با خامه بپوشانید و سپس لایه دوم را روی آن بگذارید و با کمی فشار دست، جایش را ثابت کنید.
13. روی لایه دوم هم خامه برزید و تا هر چند لایه ای که می خواهید این مراحل را تکرار کنید.
14. در نهایت لایه های خمیری که بریده شده بودند و در کنار لایه اصلی نان در فر پخته شدند را با دست پودر کنید و روی لایه آخر که با خامه پوشیده شده است همراه مقداری پودر قند و پودر پسته بریزید. قبل از اینکه شیرینی ناپلئونی آماده شده را برش بزنید.
15. توصیه می کنم شیرینی را به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال نگه دارید تا نان آن با وجود خامه رویش نرم تر گردد و از حالت شکنندگی در بیاید و بعد به اندازه دلخواه، شیرینی را برش بزنید.
منبع: ایرنا زندگی