طرز تهیه چیکن کشیو؛ از خوشمزه های برزیل
به گزارش مالزی ارزان، چیکن کشیو یکی از غذاهای معروف شهر سائوپائولو است که هواداران بسیاری در بین مردم محلی و گردشگران دارد.

با تور ارزان برزیل از کشور زیبای فوتبالیست ها دیدن کنید و شهرهای زیبای ریو و برازیلیا را ببینید.
مواد لازم برای تهیه چیکن کشیو:
- پیاز نگینی خرد شده: 1 عدد
- مرغ پخته و خرد شده: 400 گرم
- سیر: 3 حبه
- جعفری: 3 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به اندازه لازم
- پنیر پراتو رنده شده: 200 گرم
- تخم مرغ: 2 عدد
- پودر سوخاری پانکو: به اندازه لازم
- روغن: به اندازه لازم
- خمیر مخصوص
- مواد مورد احتیاج برای تهیه خمیر کوکسینا:
- کره: 30 گرم
- قرص عصاره مرغ: 1 عدد
- آب: 1/4 پیمانه
- شیر: نیم لیتر
- آرد الک شده: 270 گرم
طرز تهیه و دستور پخت خمیر کشیو:
1. ابتدا کره، قرص عصاره مرغ، آب و شیر را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شده وکره ذوب گردد و بعلاوه قرص عصاره مرغ در مواد حل گردد. سپس تمام آرد را اضافه کرده و با استفاده از قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر جمع گردد. خمیر را کناری گذاشته تا خنک گردد.
2. در تابه ای مقداری روغن ریخته و پیاز را تفت دهید تا کمی سبگ شده و شفاف گردد. سیر خرد شده را به همراه مرغ پخته و خرد شده، نمک و فلفل قرمز به پیاز افزوده و مخلوط کنید تا مواد کاملا مزه دار شوند. سپس حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید کمی خنک شوند. پنیر و جعفری را به مخلوط مرغ اضافه کرده و با یکدیگر ترکیب نمایید. گلوله هایی از خمیر برداشته داخل دست باز کنید. از مخلوط مرغ و پنیر داخل آن قرار داده خمیر را بسته و شکلی مخروطی به آن دهید. در ظرف مناسبی تخم مرغ ها را بزنید تا یکدست شوند سپس کوکسیناهای آماده را درون تخم مرغ قرار داده و سپس در پودر پانکو بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.
منبع: ایرنا زندگی