طرز تهیه چیکن کشیو؛ از خوشمزه های برزیل

به گزارش مالزی ارزان، چیکن کشیو یکی از غذاهای معروف شهر سائوپائولو است که هواداران بسیاری در بین مردم محلی و گردشگران دارد.

طرز تهیه چیکن کشیو؛ از خوشمزه های برزیل

با تور ارزان برزیل از کشور زیبای فوتبالیست ها دیدن کنید و شهرهای زیبای ریو و برازیلیا را ببینید.

مواد لازم برای تهیه چیکن کشیو:

  • پیاز نگینی خرد شده: 1 عدد
  • مرغ پخته و خرد شده: 400 گرم
  • سیر: 3 حبه
  • جعفری: 3 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به اندازه لازم
  • پنیر پراتو رنده شده: 200 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • پودر سوخاری پانکو: به اندازه لازم
  • روغن: به اندازه لازم
  • خمیر مخصوص
  • مواد مورد احتیاج برای تهیه خمیر کوکسینا:
  • کره: 30 گرم
  • قرص عصاره مرغ: 1 عدد
  • آب: 1/4 پیمانه
  • شیر: نیم لیتر
  • آرد الک شده: 270 گرم

طرز تهیه و دستور پخت خمیر کشیو:

1. ابتدا کره، قرص عصاره مرغ، آب و شیر را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شده وکره ذوب گردد و بعلاوه قرص عصاره مرغ در مواد حل گردد. سپس تمام آرد را اضافه کرده و با استفاده از قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر جمع گردد. خمیر را کناری گذاشته تا خنک گردد.

2. در تابه ای مقداری روغن ریخته و پیاز را تفت دهید تا کمی سبگ شده و شفاف گردد. سیر خرد شده را به همراه مرغ پخته و خرد شده، نمک و فلفل قرمز به پیاز افزوده و مخلوط کنید تا مواد کاملا مزه دار شوند. سپس حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید کمی خنک شوند. پنیر و جعفری را به مخلوط مرغ اضافه کرده و با یکدیگر ترکیب نمایید. گلوله هایی از خمیر برداشته داخل دست باز کنید. از مخلوط مرغ و پنیر داخل آن قرار داده خمیر را بسته و شکلی مخروطی به آن دهید. در ظرف مناسبی تخم مرغ ها را بزنید تا یکدست شوند سپس کوکسیناهای آماده را درون تخم مرغ قرار داده و سپس در پودر پانکو بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 8 شهریور 1400 بروزرسانی: 8 شهریور 1400 گردآورنده: malaysianet65.ir شناسه مطلب: 968

به "طرز تهیه چیکن کشیو؛ از خوشمزه های برزیل" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه چیکن کشیو؛ از خوشمزه های برزیل" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چیکن کشیو؛ از خوشمزه های برزیل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید