معرفی چند خوراکی برای تقویت حافظه
به گزارش مالزی ارزان، هوش و حافظه یکی از عملکردهای شناختی مغز است که برای انجام امور روزمره، یادگیری و ادامه حیات بسیار ضروری و ضروری است؛ در این مطلب به چند راه چاره تقویت حافظه اشاره شده است.
به گزارش خبرنگاران از تسنیم، حافظه انواع مختلفی دارد مانند حافظه کوتاه مدت، حافظه بلندمدت، حافظه شنیداری، حافظه دیداری و همینطور حافظه ترس.
در زمان های گذشته اطبا معتقد بودند مغز صندلی قوای نفسانی است و حافظه هم جزئی از آن به حساب می آید.
علت اختلال در عملکرد حافظه از دیدگاه طب سنتی
اما طب سنتی علل اولیه و اصلی اختلال در عملکرد حافظه را سردی مغز معرفی می نماید؛ در واقع باید گفت به طور کلی افزایش سردی و تری یا سردی و خشکی در بدن از علت های مهم اختلال حافظه است لذا نخستین قدم در بهبود عملکرد حافظه، پرهیزهای غذایی درست و صحیح است برای مثال عدم مصرف سردیجات و به خصوص ترشی در شب می تواند بسیار مفید و موثر واقع گردد.
تقویت کننده های حافظه
احتمالاً نام کندر که آشناترین تقویت کننده حافظه محسوب می گردد را شنیده اید؛ کندر با تقویت نورون های مغزی و تشکیل دندریت ها و آکسون ها به تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر یاری می نماید.
در واقع می توان گفت کندر دارای موادی است که به حفظ و نگهداری حافظه یاری می نماید.
بادرنجبویه نیز که یکی از شناخته شده ترین گیاهان دارویی محسوب می گردد و خاصیت آرام بخشی نیز دارد؛ در گذشته از آن برای تقویت حواس و ذهن استفاده می شده است.
البته اطبا معتقدند این گیاه مفید در بهبود حافظه بلندمدت نیز خیلی خوب عمل می نماید.
اثر خوردنی هایی مثل زعفران، زنجبیل، مویز، عسل و هلیله نیز در زمینه افزایش حافظه بسیار توصیه شده اند و خواص آن ها در تقویت قوای ذهنی ثابت شده است.
منبع: جام جم آنلاین