طرز تهیه خورشت قورمه سبزی در زودپز ، جا افتاده، سریع و آسان

به گزارش مالزی ارزان، قورمه سبزی، یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین خورشت های ایرانی است که تهیه آن معمولا زمان بر است. اما نگران نباشید! با استفاده از زودپز می توانید این خورشت خوشمزه را در کمترین زمان ممکن و بدون هیچ تغییری در طعم و عطر بی نظیرش، آماده کنید. اینجا به شما آموزش می دهیم که چگونه با استفاده از زودپز، قورمه سبزی را به روشی ساده و سریع بپزید. طرز تهیه خورشت قورمه سبزی در زودپز را در ادامه بخوانید.

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی در زودپز ، جا افتاده، سریع و آسان

مواد لازم برای تهیه خورشت قورمه سبزی در زودپز

  • گوشت تکه ای 500 گرم
  • پیاز 2-3 عدد
  • لوبیا قرمز 200 گرم
  • سبزی قورمه 450 گرم
  • لیمو عمانی 2-3 عدد
  • روغن به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • ادویه مناسب قورمه سبزی به مقدار لازم
  • آب به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی در زودپز

1. تفت دادن مواد

اولین مرحله از طرز تهیه خورشت قورمه سبزی در زودپز این است که پیاز را که خرد نموده اید، در مقداری روغن تفت دهید. وقتی که پیاز کمی تغییر رنگ داد، زمان آن است که سبزی قورمه خود را اضافه کنید. (دقت کنید که سبزی نسوزد. البته اگر از سبزی قورمه آماده استفاده می کنید ابتدا گوشت را بریزید بعد سبزی را اضافه کنید.) بعد گوشت تکه ای را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگش عوض گردد. هم زمان ادویه های مدنظرتان برای قورمه سبزی را هم اضافه کنید و تفت دهید.

2. پخت قورمه سبزی در زودپز

اکنون زردچوبه را به مواد اضافه کنید و تفت دهید. در مرحله آخر لوبیاهای قرمز را که قبلا خیس خورده به مواد اضافه کنید. در این زمان آب جوش مورد احتیاج را اضافه کنید. لیمو عمانی را هم بریزید و در آخر نمک را اضافه کنید و در زودپز را ببندید و اگر زودپزتان مدرن است برنامه مناسب پخت گوشت را انتخاب کنید و اجازه دهید قورمه سبزی شما به مدت یک ساعت بپزد.

نکات تکمیلی برای تهیه خورشت قورمه سبزی در زودپز

تهیه و پخت قورمه سبزی در زودپز به عنوان یکی از روش های تهیه قورمه است که برای زمان هایی که عجله دارید، مناسب است. اما این روش تهیه هم مثل روش تهیه قورمه سبزی در قابلمه نکات مشابه ای دارد که باید به آن ها دقت کنید.

نکات مهم برای پخت قورمه سبزی در زودپز

پخت قورمه سبزی در زودپز، زمانی که با رعایت نکات زیر همراه باشد، می تواند نتیجه ای فوق العاده به همراه داشته باشد. یکی از مهم ترین نکات، تنظیم زمان پخت است. زمان پخت قورمه سبزی در زودپز ممکن است بسته به مدل زودپز و مقدار مواد اولیه کمی متفاوت باشد، اما به طور کلی، 35 تا 45 دقیقه برای پخت اولیه کافی است. پس از آن، اجازه دهید فشار به صورت طبیعی کاهش یابد و سپس فشار به جای مانده را به صورت دستی آزاد کنید. برای اطمینان از پخت کامل گوشت و سبزی ها می توانید مدت زمان پخت را کمی افزایش دهید.

سبزی مناسب قورمه سبزی و نکات مهم برای پخت سبزی قورمه در زودپز

انتخاب سبزی مناسب و روش پخت صحیح آن، نقش مهمی در طعم و عطر قورمه سبزی دارد. سبزی قورمه معمولا ترکیبی از تره، جعفری، گشنیز و اسفناج است. بهتر است از سبزی تازه و باکیفیت بهره ببرید. برای حفظ رنگ سبز سبزی ها، بهتر است آن ها را در انتهای مراحل پخت به خورشت اضافه کنید. البته دقت کنید که می توانید قورمه سبزی خود را با سبزی خشک هم آماده کنید. طرز تهیه خورش قورمه سبزی با سبزی خشک را می توانید با جزییات کامل در کتاب کاله مطالعه کنید.

روش های مختلف پخت قورمه سبزی

علاوه بر روش پخت در زودپز، روش های دیگری هم برای تهیه قورمه سبزی وجود دارد. اگر زمان کافی دارید و می خواهید قورمه سبزی اصیل داشته باشید حتما آن را در قابلمه با زمان کافی بپزید. طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی را می توانید در کتاب کاله بخوانید.

ادویه مناسب برای قورمه سبزی

ادویه هایی که برای تهیه قورمه سبزی استفاده می شوند، نقش مهمی در طعم دهی به این خورشت دارند. زردچوبه، فلفل سیاه و نمک از جمله ادویه های اصلی قورمه سبزی هستند. بعضی افراد هم از ادویه های دیگری مانند دارچین، زنجبیل و هل استفاده می نمایند. مقدار ادویه ها را با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید. برای آشنایی با ادویه ترکیبی مناسب قورمه سبزی به کتاب کاله سر بزنید.

گوشت مناسب قورمه سبزی

برترین گوشت برای تهیه قورمه سبزی، گوشت گوسفندی یا گوساله است. قسمت هایی مانند گردن و راسته برای این خورشت مناسب هستند. گوشت را قبل از پخت به همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه دار کنید.

البته می توانید خورشت قورمه سبزی خود را با گوشت چرخ نموده هم تهیه کنید. طرز تهیه خورشت قورمه سبزی با گوشت چرخ نموده را هم در کتاب کاله بخوانید.

مرغ دیگر گزینه مناسب برای تهیه خورشت قورمه سبزی است که می توانید طرز تهیه خورشت قورمه سبزی با مرغ را هم با جزییات کامل و نکاتش در کتاب کاله بخوانید. اگر گیاهخوار هستید و می خواهید قورمه سبزی گیاهی بخورید حتما قارچ را جایگزین گوشت کنید.

نکاتی برای جلوگیری از تلخ شدن قورمه سبزی

برای جلوگیری از تلخ شدن قورمه سبزی باید حتما به مقدار لیمو عمانی و نحوه استفاده آن دقت کنید. همواره مراقب باشید که اگر لیمو عمانی را قاچ نموده در خورشت به کار می برید هسته های آن را خارج کنید و در ضمن قبل از اضافه کردن لیمو عمانی به خورشت، آن را با چنگال سوراخ کنید تا تلخی آن گرفته گردد.

راز قورمه سبزی جا افتاده

برای اینکه قورمه سبزی جا افتاده و خوشمزه گردد هم اجازه دهید خورشت به مدت طولانی روی حرارت کم بپزد تا جا بیفتد. در ضمن برای اینکه قورمه سبزی روغن بیندازد، می توانید در انتهای پخت، کمی روغن به آن اضافه کنید. البته استفاده از گوشتی که چربی داشته باشد هم یاری می نماید قورمه سبزی شما جا بیفتد.

البته استفاده از سبزی قورمه که خوب تفت داده شده باشد هم در جا افتادن قورمه سبزی مهم است.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 23 آبان 1403 بروزرسانی: 23 آبان 1403 گردآورنده: malaysianet65.ir شناسه مطلب: 1549

به "طرز تهیه خورشت قورمه سبزی در زودپز ، جا افتاده، سریع و آسان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت قورمه سبزی در زودپز ، جا افتاده، سریع و آسان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید