8 ماده خوش طعم و طبیعی برای جایگزینی با نمک!
به گزارش مالزی ارزان، بلاگ کرفس/ امروز قصد داریم 8 ماده طبیعی و خوش مزه را برای جایگزینی با نمک معرفی کنیم. با شناختن این مواد آشپزی کاهش مصرف نمک را تجربه کنید. مصرف زیاد سدیم یکی از چالش های جدی است. که امروزه پزشکان و محققان با آن روبه رو هستند. با خیال راحت این مواد طبیعی را جایگزین نمک کنید و از روش های سلامت محور برای افزایش سطح سلامت خوراکی ها بهره ببرید. در این صورت کنترل سدیم ورودی به بدن آسان تر خواهد بود. زیرا غذاهای آماده و خوراکی های سرو شده در رستوران ها ممکن است سطح نمک بالایی داشته باشند.
مصرف زیاد سدیم یکی از چالش های جدی است. که امروزه پزشکان و محققان با آن روبه رو هستند. مصرف بیش از مقدار مورد احتیاج سدیم مسائل فراوانی را در بدن ایجاد خواهد نمود. ابتلا به بیماری های قلبی، فشار خون بالا، بیماری های کلیوی و … از مثال های این مسائل هستند. شما با افزایش خلاقیت در پختن غذاها به راحتی می توانید این مشکل را رفع کنید.
توصیه های مربوط به مصرف نمک
محققان انجمن قلب آمریکا مصرف روزانه نمک را کمتر از یک و نیم گرم توصیه نموده اند. هر قاشق چای خوری نمک حاوی حدودا دو و نیم گرم نمک است. بنابراین مصرف روزانه نمک باید کمتر از یک قاشق چای خوری باشد. اما متوسط مصرف روزانه نمک در کشور 3400 میلی گرم گزارش شده است. که باعث ایجاد مسائل فراوانی برای افراد مختلف شده است. و یک عامل خطر جدی برای سکته های قلبی و مغزی به حساب می آید.
راه های کاهش مصرف نمک
چندین راه حل تاثیرگذار برای کاهش مصرف نمک وجود دارد. مانند حذف کردن نمک از سفره. اما دلیل اصلی بالا بودن مصرف نمک در میان افراد جامعه، خوراکی های تولید شده هستند. بنابراین جایگزین کردن نمک با خوراکی های طبیعی سلامت محور روش بسیار مناسبی خواهد بود. و به افزایش سلامت رژیم غذایی انسان یاری خواهد نمود.
8 جایگزین طبیعی برای نمک
در ادامه 8 ماده خوراکی طبیعی و خوش طعم برای جایگزینی با نمک معرفی می کنیم. که یاری زیادی به کاهش مصرف نمک و به تعادل رساندن آن خواهند کرد. با ما در ادامه این مقاله همراه باشید.
1) سیر و پیاز
سیر و پیاز به هر دو صورت خام و پخته شده می توانند طعم بی نظیر یه غذا را تکمیل نمایند. پیاز به عنوان یکی از اصلی ترین عناصر طعم دهنده به انواع خورشت ها و سوپ ها و … به شمار می فرایند. همچنین پیاز کاراملی یکی از خوش طعم ترین خوراکی هایی است. که در کنار انواع پروتئین ها می توانید مصرف کنید. این مواد طبیعی که خواص فراوانی هم دارند، به کاهش مصرف نمک یاری می نمایند.
کاهش مصرف نمک یکی از مهمترین عادت ها برای تضمین سلامتی شماست.
2) گیاهان، ادویه جات و ترشیجات
ادویه های خوش طعم با عطر بی نظیر به همراه سبزی های خشک شده می توانند بی نظیر باشند. اگر تا به حال زیاد از این چاشنی های بی نظیر یاری نمی گرفتید. وقت آن رسیده که خلاقیت خود را افزایش دهید. و از طعم دهنده های جدید برای رنگ و بو دادن به غذاهای خود بهره بگیرید. رزماری تازه، آویشن، پودر پیاز، انواع فلفل ها و ترشیجات برای جایگزینی با نمک استفاده شوند. و کاهش نمک غذا را تجربه کنید.
3) آب لیمو
آبلیمو را علاوه بر اینکه برای طعم دادن کنار سوپ و سالاد می توانید بهره ببرید. از آن می توانید برای جایگزینی با نمک و کاهش مصرف نمک بهره بگیرید. این ماده خوراکی خوش طعم که خواص فراوانی هم دارد. می تواند به شما برای تجربه یک رژیم غذایی سلامت یاری کند. آب لیمو همچنین برای طعم دار کردن گوشت و مرغ و تهیه سس های مختلف نیز کاربرد فراوانی دارد.
4) مرکبات و آب مرکبات
مرکبات شامل انواع لیمو، پرتغال، گریپ فروت، نارنگی و … می باشند. از این محصولات بی نظیر می توانید برای طعم دار کردن انواع خوراکی های خام و پخته بهره بگیرید. و از خواص بی نظیر آن ها نیز بهره مند شوید.
نمک و شکر دو سم سفید که کاهش مصرف آن ها بسیار مهم است.
5) سرکه
بهره گیری از مواد خوراکی که خاصیت اسیدی دارند، روش مناسبی برای طعم دار کردن غذاهای مختلف است. این مواد همچنین به پخت بهتر خوراکی ها نیز یاری می نمایند. سرکه یکی از این مواد است. که می توانید از آن برای طعم دار کردن انواع گوشت و مرغ بهره ببرید. این مواد اسیدی به خوبی برای جایگزینی با نمک استفاده خواهند شد. و باعث کاهش مصرف نمک ورودی به بدن می شوند. و رژیم غذایی سلامت را برای شما به ارمغان می آورند.
6) سس سالسا
سس سالسا یکی از ترکیبات بی نظیر و خوش مزه برای یاری به طعم خوراکی ها است. از سس سالسا می توانید برای طعم دار کردن گوشت، مرغ، ماهی و سبزیجات بهره بگیرید. همچنین سس سالسا یک طعم دهنده عالی به املت و سالاد ها می باشد.
فقط کافیست به خوردن نمک کمتر عادت کنید. بعد از یک هفته رعایت کردن، میبینید که چقدر مصرف نمک شما کاهش یافته و سریعا می توانید غذاهای پرنمک را تشخیص دهید.
7) فلفل چیلی و هالوپینو
اگر به طعم های تند و مواد گرمی علاقه دارید، چیلی و هالوپینو گزینه های فوق العاده ای هستند. با استفاده از این ادویه ها، به خوبی می توانید نمک ورودی به بدن را کاهش دهید. و به رژیم غذایی سلامت دست یابیید. این روش یکی از بهترین روش های کاهش مصرف نمک است.
استفاده از فلفل یکی از بهترین روش های کاهش مصرف نمک است.
8) قارچ
قارچ یک منبع سرشار از پروتئین است. که می توانید به راحتی جایگزین سایر مواد پروتئینی مانند گوشت قرمز بکنید. این ماده خوراکی خواص فراوانی برای سلامتی دارد. و به کاهش مصرف نمک ورودی به بدن یاری می نماید. قارچ طعم خوبی به انواع سوپ ها و سالاد های شما خواهد داد. و برای تجربه رژیم غذایی سلامت محور به خوبی می توانید از آن بهره بگیرید.
سخن پایانی
در این مقاله روش هایی برای کاهش مصرف نمک ورودی به بدن را به شما معرفی کردیم. این 8 ماده خوراکی به راحتی قابل دسترس هستند. و یاری می نمایند برای طعم دادن به خوراکی ها و افزایش خلاقیت در پختن از آن ها یاری بگیرید. کاهش نمک به کاربرده شده در هنگام پخت و پز تاثیرات شگرفی بر افزایش سلامتی انسان دارد. با این کار می توانید سلامتی خود را در برابر سکته های مغزی و قلبی بیمه کنید.
منبع: همگردی