طرز تهیه شیرینی حلزونی دارچینی خانگی خوشمزه با ترفندها
به گزارش مالزی ارزان، شیرینی حلزونی از آن دسته شیرینی های خانگی خوشمزه است که می توانید آن را به روش ها و طعم های مختلف برای خود و میهمانی هایتان درست کنید. ظاهر و طعم این شیرینی خوشمزه مانند رول دارچینی است پس جای نگرانی برای درست کردن آن نیست. شما تنها کافی است طرز تهیه شیرینی حلزونی دارچینی را این جا بخوانید تا آن را کمتر از 30 دقیقه درست کنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی حلزونی دارچینی
- دارچین یک قاشق غذاخوری سرخالی
- ماست پنج قاشق غذاخوری
- روغن پنج قاشق غذاخوری
- شکر دو قاشق غذاخوری
- تخم مرغ یک عدد
- وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری
- آرد دو پیمانه و نیم
- عسل یک قاشق غذاخوری
- شیر دو و نیم قاشق غذاخوری
طرز تهیه شیرینی حلزونی دارچینی
1. مواد را مخلوط کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه شیرینی حلزونی دارچینی به سراغ مواد لازم بروید و آن ها را در دمای محیط قرار دهید. تخم مرغ ها را شکسته و با هم زن برای چند دقیقه بزنید تا لختگی شان از بین برود. حال وانیل و شکر را هم زده و خوب با یکدیگر مخلوط شان کنید. به یاد داشته باشید که با اضافه کردن وانیل و شکر، مخلوط تان حجم گرفته و کرمی رنگ می گردد. در نهایت ماست را اضافه کنید و مجدد هم بزنید.
2. آرد را اضافه کنید
در دومین مرحله از طرز تهیه شیرینی حلزونی دارچینی همچون مراحل پخت کیک ساده باید آرد و بیکینگ پودر را دوبار الک کنید. مخلوط آرد را در چند مرحله به مخلوط اضافه نموده و هم بزنید. در ادامه روغن را هم اضافه و هم بزنید. شما هم چنین می توانید آرد را رو مخلوط الک نموده و بعد از هم زدن روغن را ریخته سپس آرد را اضافه کنید. در نهایت برای 30 دقیقه به خمیر شیرینی استراحت دهید. تا استراحت خمیر فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن نموده تا گرم گردد. در این مرحله دقت داشته باشید در صورت چسبیدن خمیر به دست تان نصف قاشق به آن روغن اضافه کنید.
3. خمیر شیرینی را رول کنید
در سومین مرحله از طرز تهیه شیرینی حلزونی کمی آرد روی سطح کار خود بپاشید. خمیر را روی آن قرار دهید و با وردنه آن را به شکل مستطیل باز کنید تا کار برایتان راحت تر باشد. اگر خمیر به تخته می چسبد باید آن را حین باز کردن بچرخانید. عسل را روی خمیر شیرینی حلزونی بمالید. دارچین را با توجه به ذائقه تان به اندازه دلخواه روی خمیر دارچین بریزید. خمیر را به آرامی رول کنید. حال خمیر شیرینی را در اندازه های یک سانتی متر و نیم با چاقوی تیز برش دهید. آن ها را با شیر رومال کنید. رول ها را با فاصله در سینی فر بچینید. در نهایت آن را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بگذارید تا پخته شوند. شکر و دارچین را با یکدیگر مخلوط کنید و روی شیرینی های پخته شده ریخته و در ظرف موردنظر سروتان بچینید.
نکات تکمیلی پخت شیرینی حلزونی دارچینی
شیرینی حلزونی که یکی از شیرینی های سنتی ایران است که به علت خوشمزگی و راحتی دستور می توان ان را مانند نخودچی و نارگیلی جزء شیرینی های خانگی به حساب آورد. شما اگر در پی نکات تکمیلی این دستور هستید آن را در ادامه بخوانید.
خشک نشدن شیرینی حلزونی
شیرینی حلزونی را به نرمی و پف آن می شناسند پس باید به اندازه آرد دقت داشته باشید. آرد زیاد در مایه شیرینی حلزونی منجر به خشکی و سفتی آن می گردد در نتیجه از پف کردن آن جلوگیری می نماید. از سویی دیگر شما می توانید در طرز تهیه شیرینی حلزونی مغزدار باید یک کاسه آب به همراه سینی رول شیرینی در قرار دهید تا بخار آن منجر به نرمی شیرینی گردد. پیشنهاد ما به شما درست کردن پای سیب و دارچین برای روزهای تعطیل تان است.
طرز تهیه شیرینی حلزونی دارچینی بدون فر
در طرز تهیه شیرینی حلزونی دارچینی دست تان کاملا باز است چراکه این شیرینی خوشمزه را هم با فر و هم بدون آن می توانید درست کنید. در دستور تهیه شیرینی حلزونی بدون فر باید تمامی مراحل بالا را پیش بروید. در نهایت آن ها را در یک تابه گود سرخ کنید.
مواد میانی شیرینی حلزونی
در طرز تهیه شیرینی حلزونی بدون فر دست تان باز است که برای مواد میانی شیرینی از فیلینگ هایی مانند کرم پیراشکی، مخلوط دارچین و شکر ، مارمالاد یا سس شکلاتی بهره ببرید.
منبع: کتاب کاله